Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

CZAV-deelname Luc Pauwels neemt activiteiten Agro Vangeel over

Met ingang van 22 augustus 2017 neemt Luc Pauwels in Assenede (België) de land- & tuinbouwactiviteiten van Agro Vangeel uit Turnhout over. Luc Pauwels is een 70% belang van landbouwcoöperatie CZAV uit Wemeldinge. De overige 30% is in handen van van Tino Pauwels.

Luc Pauwels is distributiebedrijf gespecialiseerd in de toelevering van gewasbeschermingsmiddelen, maïszaden, graszaden, zaaigranen, veevoer, meststoffen en folie aan alle professionele gebruikers en heeft vestigingen in de Belgische gemeenten Assenede, Watervliet, Zwalm, Kemzeke en Middelburg. het bedrijf heeft een omzet van 34 miljoen euro en is voornamelijk actief in het gebied Knokke – Antwerpen – Oudenaarde. De land- & tuinbouwactiviteiten van Agro Vangeel leunen sterk aan bij de activiteiten van Luc Pauwels. Agro Vangeel werkt overwegend in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

De overname betreft tevens alle medewerkers en depots. Het huidig management en aandeelhouders van Agro Vangeel, de familie Buyens-Vangeel al per genoemde datum terugtreden. Tino Pauwels zal als gedelegeerd bestuurder de eindverantwoordelijkheid dragen voor de totale onderneming. Veronique van Geldorp zal de verantwoordelijkheid krijgen over de locatie Turnhout. Zij is al meer dan 12 jaar werkzaam bij de onderneming.

Demeterra en Crop Solutions
Luc Pauwels nv is een 70% belang van landbouwcoöperatie CZAV. Het bedrijf werkt op gebied van aankoop en kennisontwikkeling van meerdere teelten en producten in Vlaanderen nauw samen met coöperatie SCAM (Wallonië) onder de naam Demeterra. CZAV werkt op soortelijke wijze samen met een aantal partners in Nederland onder de naam Crop Solutions. Beide netwerken vormen een belangrijke kennisbron voor de leden en cliënteel van de betrokken organisaties.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018