Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
1500 dagelijkse gebruikers Freshng

De noodzaak van goede automatisering is vandaag de dag groter dan ooit. De AGF markt wordt gedomineerd door innovaties en toenemende eisen in het kader van de voedselveiligheid en datamanagement. Met de juiste automatisering kunt u voldoen aan de eisen en kunt u goed voorbereid de toekomst tegemoet gaan. RPO zorgt ervoor dat de automatisering goed is, zodat het kloppend hart van uw organisatie gezond blijft en u zich kunt focussen op de groei van uw onderneming. De software totaaloplossing Freshng legt alle veelvoorkomende dagelijkse werkzaamheden en processen vast, Freshng toont vervolgens uitgebreide inzichten en analyses zodat u optimale controle heeft en zo veranderingen voor kan blijven. Ontwikkeld voor en door de AGF branche.

Compleet en met diverse koppelingen
RPO bouwt al ruim 30 jaar AGF software. Freshng is in de basis zeer stabiel, compleet en voorzien van extra functionaliteiten en koppelingen. RPO ontzorgt met een kwalitatief goede totaaloplossing, waarbij de commerciële activiteiten gekoppeld zijn aan de financiële administratie. Daarbij heeft RPO er bewust voor gekozen om te werken met bewezen interfaces. Freshng kan onder andere gekoppeld worden met een keurapplicatie, BI oplossing en Digitale Factuurverwerking.

Freshng communiceert met de applicatie, waardoor processen vereenvoudigd worden en dubbele handelingen tot het verleden behoren. Dit resulteert in een optimaal inzicht. De gebruiker blijft zaken doen met RPO en profiteert van de voordelen van de juiste combinatie tussen een beter resultaat, kortere doorlooptijd en lagere kosten. Daarnaast beveiligt RPO uw data goed, zodat uw bedrijfsprocessen altijd door kunnen gaan.

Schoenmaker blijf bij je leest
Er bestaan diverse IT bedrijven die op aanvraag oplossingen bouwen. Oplossingen die nog niet bewezen zijn en uiteindelijk vaak de efficiency niet kunnen vergroten. Bij RPO bent u niet afhankelijk van een derde partij, RPO levert bewezen oplossingen en zorgt voor een goede koppeling. Tenslotte kan verkeerde software grote gevolgen hebben voor de reputatie en het budget van een onderneming. RPO regelt het goed en graag.

Freshng kent inmiddels 1500 dagelijkse gebruikers, maar ontwikkelt altijd door. Nieuwe regelgeving, veranderde wensen, noviteiten en verbeterde functionaliteiten verwerken wij in updates in de standaardoplossing. Uiteraard worden ze pas uitgevoerd wanneer wij ze uitgebreid getest hebben. Daarnaast is de software in staat om mee te groeien, Freshng is geschikt voor bedrijven met 2 medewerkers, maar ook voor bedrijven met 250 medewerkers. Met een eigen Technische Dienst en Helpdesk verleent RPO de juiste ondersteuning en bieden wij u naast slimme software, ook een innovatieve IT infrastructuur.

Voor meer informatie
RPO ICT Solutions
078 6818688
sales@rpo.nl
www.rpo.nl


Publicatiedatum: 25-8-2017

  

Ander nieuws uit deze sector:

25-4-2018 Corrigeren tijdens containertransport
24-4-2018 Japanse politie pakt AGF-handelaar op voor bitcoin fraudedeal
20-4-2018 Demonstraties van kwaliteitsmeters op CPMA Vancouver
18-4-2018 Benelux stapt over naar één datamodel
17-4-2018 Meer dataroof via vertrouwde mailadressen
16-4-2018 "Altijd halen we met onze klanten de eindstreep"
13-4-2018 Nieuwe colorimeter voor groenten en fruit
12-4-2018 "Datakwaliteit is een must-have in e-commerce"
11-4-2018 Hollander kiest voor nieuwe transportsoftware
11-4-2018 Blockchain-oplossing voor mangosector
10-4-2018 Na privacyschandaal nu Facebooktool online
10-4-2018 West-Afrika dagenlang offline door kapotte onderzeekabel
10-4-2018 Vernietig je laptop en telefoon na je reis
9-4-2018 Samenwerking De Groot Fresh Group en Schouw krijgt vervolg
6-4-2018 Nu overal een lekker bakje koffie
6-4-2018 Aankopen via smartphone in de lift
6-4-2018 'Workplace' van Facebook handig in tijden van avocadotekort
5-4-2018 Taalbarrières niet langer een probleem voor internationale handel
5-4-2018 Stimuleren gebruik GS1 standaarden in versketen
4-4-2018 Britse bananenrijper bundelt krachten met softwarebedrijf activeIT