Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw uienproduct: BBQ-bloomer

Peri & Sons Farms hebben hun bedrijf uitgebreid van Nevada naar Californië en telen nu ook nieuwe uien variëteiten die populair lijken te zijn onder hun consumenten. Teri Gibson van Peri & Sons vertelt over de jaarlijkse productie van het bedrijf: "Peri & Sons teelt, verpakt en verzend witte, gele, rode, zoete en biologische uien van uitstekende kwaliteit. Onze teeltbedrijven in Nevada en Californië produceren samen jaarlijks meer dan 400 miljoen pond uien. Deze uien worden vervolgens door het gehele land verkocht onder ons 'Onions All Year' programma, dat sinds 1989 bestaat." 


Nieuw product: BBQ Bloomer
Peri & Sons Farms blijft continue innoveren en hebben nu een nieuw product op de markt gebracht - de BBQ Bloomer. Het bedrijf zegt dat dit een alternatief is voor de bekende gefrituurde uienringen, maar dan met een lager vetgehalte. De BBQ-Bloomer wordt namelijk gegrild met olijfolie en kruiden en niet gefrituurd. Dit product zal beschikbaar zijn van mei tot augustus en is dit seizoen al uitverkocht. Gibson geeft aan dat ze de productie van deze variëteit willen verhogen om te kunnen voldoen aan de grote vraag. "We telen enorme zoete gele uien voor dit product. "Uien van deze grootte telen kan lastig zijn. Daarom moedigen we onze klanten aan om vroeg hun interesse in dit product te tonen, zodat de productie hier op aangepast kan worden. Naar aanleiding van de grote vraag dit jaar zullen we volgend jaar zeker meer van deze variëteit gaan telen."

Voor meer informatie: 
Teri Gibson
Peri & Sons Farms 
Tel: +1 (775) 463-4444
Publicatiedatum: