Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koelsysteem Bio Turbo verlengt versheid AGF

In hun streven naar klanttevredenheid heeft Chandler Megafresh, een groenten- en fruithandelaar uit Brisbane en eigendom van Dominic Casagrande, onlangs drie Bio Turbo systemen in zijn koelcellen laten installeren om producten langer vers te houden. 



De Bio Turbo technologie vervangt systemen die werken op pellets en ethyleen uit de lucht absorberen. Miatech, de bedenker van de technologie, beweert dat het Bio Turbo systeem nog een ander voordeel heeft ten opzichte van pelletoplossingen omdat het ook 99,9% van de ziekteverwekkers uit de lucht elimineert wat de kwaliteit en retailprijzen van groenten en fruit eveneens ten goede komt. 


Bio Turbo 100 unit

De klant tevreden houden
Casagrande vertelt dat klanttevredenheid de eerste prioriteit van het bedrijf is. "We passen de nieuwste technieken toe om de kwaliteit van onze groenten en fruit te verbeteren om onze klanten tevreden te houden."


Bio Turbo 300 unit

"Ik was niet gelukkig met de prestaties van de granulaire oplossingen," vervolgt Casagrande. "De korrels moeten om de paar weken vervangen worden en dat is duur daarnaast bieden zij niet dezelfde bescherming als de Bio Turbo."

De Bio Turbo serie kent scala aan verschillende afmetingen die gebaseerd zijn op het aantal kubieke meters dan elke unit binnen 24 uur kan verwerken. De lijn bestaat uit de Bio Turbo 100, Bio Turbo 300, Bio Turbo 100 en Bio Turbo 6000. 


Voor meer informatie:
FreshView
Tel: +617 3341 3949
info@FreshView.com.au
FreshView.com.au
Publicatiedatum: