Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Linders ‘Best Gewaardeerde Supermarkt in Vers’

GfK: Lidl heeft de best gewaardeerde AGF afdeling

Jan Linders is uitgeroepen tot 'Best Gewaardeerde Supermarkt in Vers'. Dat blijkt uit het GfK Formule Rapport 2017. De best gewaardeerde supermarkt in vers maakt dit jaar voor het eerst onderdeel uit van het GfK Formule Rapport. Dit rapport is de nieuwe editie van het GfK Versrapport. Jan Linders ontving de prijs op basis van klantwaardering onder de 17 grootste supermarkten en heeft overall de hoogste score.
Klanten geven in het onderzoek hun supermarkt rapportcijfers voor de aspecten: aantrekkelijke aanbiedingen, lage prijzen, kwaliteit/versheid, ruime keuze, presentatie en deskundigheid van personeel. Op kwaliteit/versheid (7,64), ruime keuze (7,63) en presentatie (7,63) krijgt Jan Linders de hoogste waarderingen.

Binnen vers worden verder drie categorieën onderscheiden: 'aardappelen groenten en fruit' (AGF), vlees en brood. Lidl heeft de best gewaardeerde AGF afdeling. Emté wordt als beste gewaardeerd op vlees. Jan Linders is overall de best gewaardeerde supermarkt in vers maar krijgt ook de hoogste waardering voor brood. De details per formule voor iedere versgroep en de verdere resultaten van het onderzoek staan in de komende editie van Foodmagazine die vrijdag 29 september verschijnt.


 
Publicatiedatum: