Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Op de bakfiets door de stad

Albert Heijn gaat met Rappie binnen 2 uur bezorgen

Tholen - Albert Heijn laat weten vanaf half november een proef te starten met het bezorgen van boodschappen die binnen twee uur bezorgd moeten zijn. De supermarkt gaat met de nieuwe bezorgdienst Rappie daarvoor samenwerken met de de bezorgers van SuperBuddy, laat een woordvoerster van Albert Heijn weten.

Op de fiets
De boodschappen die via de website of app besteld kunnen worden, worden allemaal met de bakfiets bezorgd, waar de klant ook maar wil. Volgens de woordvoerster van Albert Heijn is de nieuwe dienst bedoeld voor de wat grotere steden. Daarom wordt de testperiode ook gehouden in Rotterdam. Aan het eind van het jaar hoop de supermarkt de resultaten te hebben van de proef.

Rappie is een aanvulling op het huidige bezorgsysteem van Albert Heijn. De dienst is vergelijkbaar met bezorgbedrijven zoals Foodora, alleen dan voor supermarktproducten. Doordat de boodschappen via de bakfiets besteld worden, zullen grote boodschappen niet besteld kunnen worden via dienst. Volgens de woordvoerster zullen boodschappen zoals '20 kratten bier' lastig te bestellen zijn via de nieuwe dienst van Albert Heijn.
Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018