Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lennaert van Dijk nieuwe directeur bij Tummers

Lennaert van Dijk is per 1 september aangenomen als nieuwe directeur bij Tummers Food Processing Solutions. Erwin Tummers, C.E.O van de Tummers Groep, wenst meer tijd te investeren in de toekomstplannen en zich te concentreren op de strategie en groei van de Tummers Groep. Terwijl Lennaert het professionalisme, de klantenservice en de tevredenheid kan bevorderen en het Tummers-merk verder uit te bouwen.



Lennaert is afkomstig van SGL-technology, een machineontwikkelaar en dienstverlener in de food en non-food processing industrie. Hij was mede-eigenaar en directeur en neemt 13 jaar ervaring mee in wereldwijd marktadvies, bedrijfsstrategie, nieuwe zakelijke ontwikkelingen, projectmanagement.

"Ik ben trots om deel uit te maken van de Tummersfamilie en het "Tummers Hart", de aandrijving en passie in het bedrijf, evenals de familiale sfeer zijn nu al aanstekelijk op een positieve manier. Ik geniet en respecteer de vriendelijke en gezellige, maar professionele, hardwerkende en ondernemende werkethiek hier bij Tummers.
Ik voel me bevoorrecht dat deze positie mij toegekend is en ben van plan, net zoals in het leven, alle inspanningen ten volle uit te voeren. Dit is een pad die ik voor de lange termijn kies, een pad dat ik kies voor het leven", zegt Lennaert.

Tummers is als onderneming sinds 1976 enorm gegroeid. Van de provincie Zeeland en Noord-Brabant in Nederland, naar wereldwijde projecten in China, Rusland, Algerije, Braziliƫ en het Midden-Oosten. De collectieve kennis, expertise en ervaring die zowel Lennaert als Erwin hebben, zullen de basis waarop Tummers wordt gebouwd verder versterken. Dit is om innovatieve oplossingen van de hoogste kwaliteit te leveren met een uitstekende en persoonlijke service. Deze aspecten consolideren het leiderschap van onze organisatie en vestigen ons verder op de aardappelverwerkende markt. Dit sluit aan bij de wens van Tummers het managementteam te versterken en de ambities te stimuleren om de aanwezigheid in de frietverwerkende markt te vergroten.

Publicatiedatum: