Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 t/m 13 oktober 2017

Presentatie nieuwe 3D snijtechnieken JFPT Roadshow

FAM N.V. en JFPT B.V komen met een roadshow waarin de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D snijtechniek aan het publiek gepresenteerd worden door salesmanager van JFPT B.V Edwin Lubbers.
JFPT Roadshow komt bij klanten ter plaatsen en demonstreren met twee machines. Daarbij worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D-snijtechnieken laten zien, zo laat de fabrikant weten.

Mogelijkheden
FAM en JFPT hebben in 2016 hun krachten gebundeld in de Benelux. Volgens JFPT vullen de twee bedrijven elkaars productgamma perfect aan en willen elkaar op die manier nog beter ondersteunen. FAM ontwikkelt klantgerichte, toonaangevende en innoverende oplossingen voor het precisiesnijden van voedingswaren. 




De FAM Dorphy biedt volgens de fabrikant alle voordelen van een industriƫle blokjessnijmachine in een compacte behuizing. Volgens het bedrijf is het ideaal instapmodel voor producenten met behoefte aan flexibiliteit.

 


De FAM Centris 315 is ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar perfecte snijkwaliteit, lange houdbaarheid, flexibiliteit en snelheid. De machine bespaart tijd bij het afhandelen van elke order, laat de fabrikant weten.

Aanmelden
Toekomstige klanten die interesse hebben in een demonstratie kunnen contact opnemen met Edwin Lubbers. Hij is bereikbaar via telefoonnummer +31 6 54 96 21 19 of via e.lubbers@foodlife.nl.
Publicatiedatum: