Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LBK in Groot-Brittannië zoekt aansluiting bij de NNZ Groep

Per 29 september 2017 heeft LBK, leverancier van verpakkingen voor de Britse markt, zich aangesloten bij de NNZ Groep. De activiteiten worden voortgezet onder haar huidige naam LBK Packaging. LBK Packaging is een verpakkingsbedrijf in Groot-Brittanniƫ, opgericht in 1831, met vestigingen in Liverpool en Glasgow.

Internationaal
De NNZ Groep is een internationale onderneming met 22 vestigingen in 16 landen in Europa, de Verenigde Staten, Canada en Zuid-Afrika. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen. De overname vergroot het aandeel van NNZ op de agrarische en industriƫle verpakkingsmarkten, laat NNZ weten. "We zijn zeer verheugd dat LBK zich bij NNZ aansluit. We zijn ervan overtuigd dat wij met de combinatie van deze twee gerenommeerde verpakkingsbedrijven, een meerwaarde bieden aan onze klanten met onze expertise en ons productportfolio", aldus Brian Keasey, Managing Director van NNZ UK.

Voor meer informatie:
NNZ Ltd 
Brian Keasey 
Ib Sills Road 
Willow Farm Business Park 
Castle Donington
Derby, DE74 2US

NNZ Group
Len Boot
Aarhusweg 1
9723 JJ Groningen
Publicatiedatum: