Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede editie van de Amsterdam Produce Show al over drie weken

De Amsterdamse Produce Show en Conference (APS) wordt weer gehouden in de Westergasfabriek in Amsterdam van 15 tot 17 november voor de tweede keer binnen drie weken.



"Het programma is dit jaar enorm intensief met de mogelijkheid tot zowel netwerken als het opdoen van waardevolle kennis. Deelnemers kunnen rechtstreeks in contact komen met toonaangevende internationale retailers, foodservice-inkopers en grossiers," aldus de organisatoren van het evenement.
 
Amsterdam is een geweldige locatie voor het evenement gezien het feit dat Nederland 24% van de wereldhandel in tuinbouwproducten afhandelt. Bezoekers krijgen te zien hoe dit land met deze ongelooflijke hoeveelheden omgaat en ze krijgen ook de kans om de nieuwste innovaties te zien op het gebied van de teelt van versproducten, R&D, wetenschap, logistiek en handel.

Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds inschrijven voor de show. Retailers, grossiers en foodservice-inkopers van versproducten hebben gratis toegang tot het evenement. Leden van het GroentenFruit Huis worden eveneens in staat gesteld om de APS gratis bij te wonen.

Voor meer informatie:
Publicatiedatum: