Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Juglen Zwaan, met het nieuwe boek De Voedingswijzer

"Ieder vers product heeft weer een andere werking op ons lichaam"

Juglen Zwaan heeft de laatste jaren gewerkt aan een nieuwe 'voedingsbijbel' van bijna 500 pagina's. Ruim vier jaar geleden heeft hij het boek De Supplementenwijzer geschreven. Hier zijn er inmiddels meer dan 10.000 van verkocht. In zijn vorige boek belichtte Juglen de werking van supplementen. In zijn nieuwe boek bespreekt hij de werking van echte voeding op onze gezondheid, zo geeft hij aan in een persbericht.


Het nieuwe boek van Juglen Zwaan.

Voedingsmiddelen
De eerste helft van het boek gaat over de werking van vrijwel alle natuurlijke voedingsmiddelen op onze gezondheid. Deze staan van A tot Z beschreven, onderverdeeld in groenten, fruit, noten, zaden, granen, peulvruchten, kruiden, kiemen, slasoorten, zeewier, oliŽn, vetten, vlees, vis, zuivel, dranken en meer. In de tweede helft is de voedingsleer terug te vinden, maar ook wat de werking is van de plantenstoffen op onze gezondheid. Tevens is te lezen welke voedingsmiddelen de meeste vitamines, mineralen en plantenstoffen bevatten. Juglen bespreekt de werking van nutriŽnten op onze gezondheid en hoe je een tekort kunt herkennen en aanvullen. Ook hoeveel we dagelijks van alle macro- en micronutriŽnten binnen zouden moeten krijgen is na te slaan in deze encyclopedie.

In Nederland slikken miljoenen mensen medicijnen zonder te weten dat dit een extra beroep doet op onze vitamine- en mineralenvoorraden. Daarom beschrijft dit boek welke medicijnen tot specifieke nutriŽnt tekorten kunnen leiden, zodat inzichtelijk wordt hoe dit weer aan te vullen is. Er is ook terug te vinden welke soorten groenten en fruit er in welk seizoen groeien, welke fruitsoorten narijpen en welke niet en welke voedingsmiddelen we beter in de koelkast of juist daarbuiten kunnen bewaren. Ook komt aan bod welke voeding nu verzurend of juist ontzurend op ons lichaam werkt. 

Voor meer informatie:
De Voedingswijzer
ISBN: 9789492665058
Bladzijden: 480
Taal: Nederlands
Adviesprijs: Ä 44,95

Daarnaast is de code AGF123 te gebruiken om de kosteloze verzending te activeren. Dat kan via dit adres. 

Publicatiedatum: 8-11-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-8-2018 Groenten voorkomen darmkanker bij muizen
17-8-2018 Eten bladgroenten verlaagt risico op diabetes type 2 niet
17-8-2018 Eet de schil van groenten en fruit op!
17-8-2018 Eiwitten zwengelen 'wow factors' aan in groenten en fruit
16-8-2018 Monsterradijs goed voor hart en bloedvaten
15-8-2018 Dit is het voordeel van bespoten fruit en groenten
14-8-2018 Groentesnackbox voor gezonde start schooljaar
14-8-2018 Voeding krijgt plek in opleiding geneeskunde Amsterdam
10-8-2018 Groentenmeter om mensen aan te moedigen om gezond te eten
9-8-2018 PSV en Jumbo Supermarkten gaan samenwerken voor gezonde voeding
8-8-2018 Allergiepotentieel van aardbeien en tomaten hangt af van ras
7-8-2018 Overmatige fruitconsumptie kan schadelijk zijn voor tanden
20-7-2018 Hulpje om druiven en cherrytomaten te snijden
18-7-2018 Steeds meer retailers maken de koppeling tussen kleur en groenten en fruit
17-7-2018 Finnen consumeren nog steeds meer vlees en melk dan groenten en fruit
16-7-2018 Franse Idyl levert bio-kruiden en dr. A. Vogel kruidenzout
13-7-2018 Listeria bacterie in diepgevroren groenten trekt de aandacht
12-7-2018 Canadese stad test geheim wapen tegen teken: knoflook
11-7-2018 Grapefruits: roze superfoodbommen
10-7-2018 BEHR maakt zich sterk voor gezonde voeding en beweging