Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Juglen Zwaan, met het nieuwe boek De Voedingswijzer

"Ieder vers product heeft weer een andere werking op ons lichaam"

Juglen Zwaan heeft de laatste jaren gewerkt aan een nieuwe 'voedingsbijbel' van bijna 500 pagina's. Ruim vier jaar geleden heeft hij het boek De Supplementenwijzer geschreven. Hier zijn er inmiddels meer dan 10.000 van verkocht. In zijn vorige boek belichtte Juglen de werking van supplementen. In zijn nieuwe boek bespreekt hij de werking van echte voeding op onze gezondheid, zo geeft hij aan in een persbericht.


Het nieuwe boek van Juglen Zwaan.

Voedingsmiddelen
De eerste helft van het boek gaat over de werking van vrijwel alle natuurlijke voedingsmiddelen op onze gezondheid. Deze staan van A tot Z beschreven, onderverdeeld in groenten, fruit, noten, zaden, granen, peulvruchten, kruiden, kiemen, slasoorten, zeewier, oliŽn, vetten, vlees, vis, zuivel, dranken en meer. In de tweede helft is de voedingsleer terug te vinden, maar ook wat de werking is van de plantenstoffen op onze gezondheid. Tevens is te lezen welke voedingsmiddelen de meeste vitamines, mineralen en plantenstoffen bevatten. Juglen bespreekt de werking van nutriŽnten op onze gezondheid en hoe je een tekort kunt herkennen en aanvullen. Ook hoeveel we dagelijks van alle macro- en micronutriŽnten binnen zouden moeten krijgen is na te slaan in deze encyclopedie.

In Nederland slikken miljoenen mensen medicijnen zonder te weten dat dit een extra beroep doet op onze vitamine- en mineralenvoorraden. Daarom beschrijft dit boek welke medicijnen tot specifieke nutriŽnt tekorten kunnen leiden, zodat inzichtelijk wordt hoe dit weer aan te vullen is. Er is ook terug te vinden welke soorten groenten en fruit er in welk seizoen groeien, welke fruitsoorten narijpen en welke niet en welke voedingsmiddelen we beter in de koelkast of juist daarbuiten kunnen bewaren. Ook komt aan bod welke voeding nu verzurend of juist ontzurend op ons lichaam werkt. 

Voor meer informatie:
De Voedingswijzer
ISBN: 9789492665058
Bladzijden: 480
Taal: Nederlands
Adviesprijs: Ä 44,95

Daarnaast is de code AGF123 te gebruiken om de kosteloze verzending te activeren. Dat kan via dit adres. 

Publicatiedatum: 8-11-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

25-6-2018 Zakjes voorgesneden sla ongezonder dan verse?
22-6-2018 Waarom eten mensen Łberhaupt groenten?
21-6-2018 Steeds meer basisscholen hebben een groenten- en fruitbeleid
20-6-2018 Asperges verminderen klachten fibromyalgie
20-6-2018 Lidl start met Nationale Groenten- en Fruitdag
18-6-2018 Oudere kinderen nemen minder vaak groenten en fruit mee voor het 10-uurtje op school
18-6-2018 Vader veroordeeld voor ruzie over groenten opeten
15-6-2018 Kelly Clarkson: "Gezond eten is een dure grap'
14-6-2018 Programma voor AGF 'op recept' verbetert toegang tot gezonde voeding
14-6-2018 Drinkbare Chaga paddenstoelen
13-6-2018 Canadees onderzoek: Salalbes zit boordevol antioxidanten
13-6-2018 Brits parlementslid roept op tot subsidies voor verse groenten en fruit
12-6-2018 Groenten eten: ďVanaf 9 jaar gaat het misĒ
8-6-2018 Aardappelen en tomaten zijn Amerika's favorieten
7-6-2018 Schots voorstel: Schrap smoothies en fruitsappen van het schoolmenu
6-6-2018 Zwangeren eten meer groenten en fruit door specifiek aanbod
6-6-2018 Coalitie wil maatregelen voor meer groenten en fruit op school en werkvloer
5-6-2018 "Gezond voedingsaanbod maatschappelijke verantwoordelijkheid voedingsmiddelenbedrijven"
1-6-2018 Foodprofiler app geeft inzicht in voedselconsumptie
30-5-2018 Kinderen eten meer groenten en fruit