Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Juglen Zwaan, met het nieuwe boek De Voedingswijzer

"Ieder vers product heeft weer een andere werking op ons lichaam"

Juglen Zwaan heeft de laatste jaren gewerkt aan een nieuwe 'voedingsbijbel' van bijna 500 pagina's. Ruim vier jaar geleden heeft hij het boek De Supplementenwijzer geschreven. Hier zijn er inmiddels meer dan 10.000 van verkocht. In zijn vorige boek belichtte Juglen de werking van supplementen. In zijn nieuwe boek bespreekt hij de werking van echte voeding op onze gezondheid, zo geeft hij aan in een persbericht.


Het nieuwe boek van Juglen Zwaan.

Voedingsmiddelen
De eerste helft van het boek gaat over de werking van vrijwel alle natuurlijke voedingsmiddelen op onze gezondheid. Deze staan van A tot Z beschreven, onderverdeeld in groenten, fruit, noten, zaden, granen, peulvruchten, kruiden, kiemen, slasoorten, zeewier, oliŽn, vetten, vlees, vis, zuivel, dranken en meer. In de tweede helft is de voedingsleer terug te vinden, maar ook wat de werking is van de plantenstoffen op onze gezondheid. Tevens is te lezen welke voedingsmiddelen de meeste vitamines, mineralen en plantenstoffen bevatten. Juglen bespreekt de werking van nutriŽnten op onze gezondheid en hoe je een tekort kunt herkennen en aanvullen. Ook hoeveel we dagelijks van alle macro- en micronutriŽnten binnen zouden moeten krijgen is na te slaan in deze encyclopedie.

In Nederland slikken miljoenen mensen medicijnen zonder te weten dat dit een extra beroep doet op onze vitamine- en mineralenvoorraden. Daarom beschrijft dit boek welke medicijnen tot specifieke nutriŽnt tekorten kunnen leiden, zodat inzichtelijk wordt hoe dit weer aan te vullen is. Er is ook terug te vinden welke soorten groenten en fruit er in welk seizoen groeien, welke fruitsoorten narijpen en welke niet en welke voedingsmiddelen we beter in de koelkast of juist daarbuiten kunnen bewaren. Ook komt aan bod welke voeding nu verzurend of juist ontzurend op ons lichaam werkt. 

Voor meer informatie:
De Voedingswijzer
ISBN: 9789492665058
Bladzijden: 480
Taal: Nederlands
Adviesprijs: Ä 44,95

Daarnaast is de code AGF123 te gebruiken om de kosteloze verzending te activeren. Dat kan via dit adres. 

Publicatiedatum: 8-11-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-1-2018 Vers fruit ruim 28 procent duurder dan 10 jaar geleden
17-1-2018 Vruchtensappen verzadigen minder dan hele stukken fruit
17-1-2018 Britten houden van bananen en zachtfruit
16-1-2018 RoemeniŽ: Fruitconsumptie overschrijdt die van varkensvlees
16-1-2018 Franse professor legt uit: met dťze voeding voorkom je een depressie
15-1-2018 Fit op kantoor
15-1-2018 Kinderen leren gezond eten met de Leerstraat
12-1-2018 19 partners gaan bijdragen aan gezonder eetpatroon consumenten
12-1-2018 Boerenkool is een trendgroente
11-1-2018 "Het woord Ďlekkerí wordt de komende jaren minder relevant"
11-1-2018 ​"We zouden groenten en fruit moeten eten alsof ons leven ervan afhangt"
11-1-2018 Medicinale paddenstoelen de voedseltrend voor 2018
11-1-2018 'Voedingsapotheken' schrijven groenten en fruit voor
9-1-2018 'Hersenvoedsel' en koolhydraat-alternatieven dť foodtrends voor 2018
9-1-2018 Iedereen vleesvrij: Een ramp voor de volksgezondheid
9-1-2018 Aankoopbeslissingen van millennials
9-1-2018 Australische hardfruitexporteurs wordt geadviseerd te stoppen met IProdione
8-1-2018 Gezonde reisproviand op de 'Tag des Deutschen Apfels'
5-1-2018 Handtekeningen gevraagd voor voedselonderwijs op Horecava
4-1-2018 Voedingscentrum introduceert 'Kies Ik Gezond?í-app