Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Juglen Zwaan, met het nieuwe boek De Voedingswijzer

"Ieder vers product heeft weer een andere werking op ons lichaam"

Juglen Zwaan heeft de laatste jaren gewerkt aan een nieuwe 'voedingsbijbel' van bijna 500 pagina's. Ruim vier jaar geleden heeft hij het boek De Supplementenwijzer geschreven. Hier zijn er inmiddels meer dan 10.000 van verkocht. In zijn vorige boek belichtte Juglen de werking van supplementen. In zijn nieuwe boek bespreekt hij de werking van echte voeding op onze gezondheid, zo geeft hij aan in een persbericht.


Het nieuwe boek van Juglen Zwaan.

Voedingsmiddelen
De eerste helft van het boek gaat over de werking van vrijwel alle natuurlijke voedingsmiddelen op onze gezondheid. Deze staan van A tot Z beschreven, onderverdeeld in groenten, fruit, noten, zaden, granen, peulvruchten, kruiden, kiemen, slasoorten, zeewier, oliŽn, vetten, vlees, vis, zuivel, dranken en meer. In de tweede helft is de voedingsleer terug te vinden, maar ook wat de werking is van de plantenstoffen op onze gezondheid. Tevens is te lezen welke voedingsmiddelen de meeste vitamines, mineralen en plantenstoffen bevatten. Juglen bespreekt de werking van nutriŽnten op onze gezondheid en hoe je een tekort kunt herkennen en aanvullen. Ook hoeveel we dagelijks van alle macro- en micronutriŽnten binnen zouden moeten krijgen is na te slaan in deze encyclopedie.

In Nederland slikken miljoenen mensen medicijnen zonder te weten dat dit een extra beroep doet op onze vitamine- en mineralenvoorraden. Daarom beschrijft dit boek welke medicijnen tot specifieke nutriŽnt tekorten kunnen leiden, zodat inzichtelijk wordt hoe dit weer aan te vullen is. Er is ook terug te vinden welke soorten groenten en fruit er in welk seizoen groeien, welke fruitsoorten narijpen en welke niet en welke voedingsmiddelen we beter in de koelkast of juist daarbuiten kunnen bewaren. Ook komt aan bod welke voeding nu verzurend of juist ontzurend op ons lichaam werkt. 

Voor meer informatie:
De Voedingswijzer
ISBN: 9789492665058
Bladzijden: 480
Taal: Nederlands
Adviesprijs: Ä 44,95

Daarnaast is de code AGF123 te gebruiken om de kosteloze verzending te activeren. Dat kan via dit adres. 

Publicatiedatum: 8-11-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-11-2017 Londen: 3-D kijkje achter de schermen bij voedselproductie
16-11-2017 Canadese AGF-sector vraagt parlement aandacht voor gezondheid
14-11-2017 "Gewasbeschermingsmiddelen mogelijk oorzaak van uitblijven zwangerschap bij IVF"
7-11-2017 Gratis fruit voor WUR-medewerkers
6-11-2017 Parijs zet in op groenten- en fruitteelt in de binnenstad
3-11-2017 Afrika: Onderzoek naar gezondere zoete aardappelen
2-11-2017 Star Wars en Marvel iconen helpen gezinnen gezonde keuzes maken
1-11-2017 Europese consumptie van groenten en fruit neemt toe
1-11-2017 Engelse campagne moedigt consumptie prei aan
30-10-2017 90% Britse jongeren gooit groenten en fruit weg
27-10-2017 Saladebuffetten voor meer dan 5.000 Amerikaanse scholen
27-10-2017 Hongaarse AGF-afzet groeide 12%
24-10-2017 Lidl Duitsland zet zich actief in tegen een ongezonde voedingsstijl
23-10-2017 Vlaamse wetenschappers: voedingsadviezen deugen niet altijd
20-10-2017 Nieuwe app EtiketWijzer van het Voedingscentrum
19-10-2017 Tips om gezonde voornemens langer vol te houden
19-10-2017 Vergeet de avocado: dit is het nieuwe superfood
18-10-2017 Minder stress door tuin op kantoor
18-10-2017 Vlaams onderzoek: "Suiker maakt kanker erger"
17-10-2017 Kinderen bij de les houden met blauwe bessen