Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Egypte exporteert 30% meer naar Rusland

De Egyptische ambassadeur in Rusland, Ehab Nasr, zei dat Egypte en Rusland willen gaan samenwerken op nieuwe vlakken. Hij meldde dat de export van Egypte naar Rusland met wel bijna 30% gestegen is gedurende de eerste acht maanden van dit jaar. 

Hij zei ook dat de groei van de Egyptische export vooral te danken is aan de groei van de agrarische export. Dit is vooral het geval bij aardappelen, uien, knoflook, aardbeien, verse en diepgevroren druiven en medicinale en aromatische planten. Hiervan zou nog meer geĆ«xporteerd kunnen worden en er zouden nieuwe producten geĆ«xporteerd kunnen worden, vooral in de onbekendere sectoren. Hogere opbrengsten zijn mogelijk bij een aantal producten, waaronder groenten en fruit. 

De ambassadeur van Egypte in Rusland noemde direct contact met de Russische zakenwereld als de manier om een betere communicatie tot stand te brengen en de handelsopbrengst te verhogen.

Bron: shorouknews.com
Publicatiedatum: