Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

Lokaal, Max Havelaar en bio in Zwitserse supermarkt

Tholen – Naast de pieken van de Alpen staat Zwitserland bekend als een duur land. Twee jaar geleden liet de Zwitserse Centrale Bank de vaste wisselkoers los, waarna de munt in een klap bijna 30% meer waard werd ten opzichte van de euro. Bij een Coop City in het centrum van Genève blijkt dat er veel Zwitsers product in de schappen ligt. Wat verder opvalt, is het grote aandeel biologische en Max Havelaar producten.



Klik hier om de fotoreportage te bekijken.



Coop City is één van de winkelformules van Coop Zwitserland. De meerder etages tellende winkel is goed te omschrijven als een warenhuis. Naast allerlei mode en lifestyle artikelen ligt het speelgoed hoog opgestapeld. Met de roltrap naar beneden tref je in de 'kelder' het supermarktgedeelte aan. Vanaf de roltrap loop je de AGF-afdeling op, klein in vierkante meters, groot in assortiment. Deze afdeling gaat naadloos over in de bakkerij en verder de winkel in naar de andere categorieën.



Klik hier om de fotoreportage te bekijken.