Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seatrade en CMA CGM stellen vessel sharing agreement uit

Het Vessel Sharing Agreement (VSA) tussen CMA CGM en Seatrade dat eerder dit jaar werd aangekondigd, gaat niet verder in de huidige vorm. Het akkoord koppelde Noord-Europa, de oostkust van de VS, de Pacifische eilanden, Australië, Nieuw-Zeeland, Peru en de Cariben aan elkaar op een wekelijkse frequentie.

Seatrade heeft in de afgelopen maanden de strategische opties geëvalueerd en de marktomstandigheden, waaronder de toekomst van de Meridian Service. De rederijen kwamen overeen om de VSA te herstructureren. De dienst wordt geüpgraded naar een wekelijkse dienst vanaf januari 2018. Op de dienst zullen onder andere de Colour Glass specialised container vessels ingezet worden.

Seatrade laat weten tevreden te zijn met de overeenkomst met CMA CGM waarin de voortzetting van de VSA gegarandeerd is. Hoewel de betrokkenheid van Seatrade op de route Nieuw-Zeeland - Noord-Europa kleiner geworden is, zegt de rederij haar diensten te blijven aanbieden voor versproducten.

Meer informatie:
Fiona Schimmel
Seatrade
Tel:+32 497 475 784
Publicatiedatum: