Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
20 en 21 juni 2018 in Onderzeebootloods Rotterdam

DOOR nieuwe founding partner VEG-event

VEG. staat in het teken van inspiratie en innovatie. Dat vraagt om een originele locatie. Die hebben we gevonden bij de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) op de Heijplaat. Bekend geworden als werf waar heel wat beroemde schepen en tankers werden gebouwd, nu dé plek voor innovatie in de haven en de maakindustrie. Direct aan de Nieuwe Maas ligt de enorme Onderzeebootloods, die is gerenoveerd met behoud van zijn rauwe en industriële karakter. Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, kunnen bezoekers van VEG. straks letterlijk onderduiken in de verswereld. Een dynamische en inspirerende locatie voor Groenten- en Fruithelden, zo laat VEG-event weten.


Veg-event in Rotterdam
Kansen voor vers
Dagelijks doen 7,7 miljoen huishoudens versboodschappen. De binnenlandse consumptie van verse groenten en fruit vertegenwoordigt een omzet van 7,3 miljard euro per jaar. Maar liefst een derde daarvan wordt afgezet door niet-retail kanalen, zoals cateraars, versspecialisten, professionals in de zorgsector en andere foodservices, denk aan maaltijdboxen. Deze afzetkanalen groeien bovendien sterk. Het aankoopgedrag van consumenten verandert en er is sprake van kanaalvervaging en -vermenging. Allemaal ontwikkelingen die nieuwe mogelijkheden bieden voor telers, handelaren en producenten. VEG. biedt een platform om een product of dienst onder de aandacht te brengen van bekende én minder bekende doelgroepen, zo laten ze weten.


Het evenement vindt plaats in de Onderzeebootloods in Rotterdam.
Founding partner 
Coöperatie DOOR is toegetreden tot de Founding Partners van VEG. Vak Event. DOOR is een coöperatie van ruim 40 vruchtgroentetelers met samen meer dan 520 hectare glas. "'The house of the leading brands' zal als de vruchtgroentenspecialist niet ontbreken op VEG. Met onze merken Purple Pride (aubergine), SweetPoint (puntpaprika) en Green Diamonds (hoge draad komkommer) zullen wij de bezoekers van VEG. gaan verrassen en inspireren", aldus DOOR. Samen met de andere Founding Partners gaat DOOR de VEG. productgroepen stevig op de kaart zetten en keuzes maken over aanpak, communicatie en inhoudelijk programma. Elke Founding Partner heeft daarbij zijn eigen focus in de markt. Zo wordt VEG. een evenement dat de hele AGF-branche probeert te inspireren en te bewegen. Alle Founding Partners van VEG. op een rij:
  • AGF Detailhandel Nederland (ADN) 
  • Beekers Berries 
  • Coöperatie DOOR 
  • GroentenFruit Huis 
  • Koppejan Noten 
  • Koppert Cress 
  • Looye Kwekers 
  • Nature's Pride 
  • Peka Kroef

De groentenspecialist
Groenten- en fruitspeciaalzaken en groenten- en fruitkramen op markten zijn een belangrijke doelgroep van het VEG. Vak Event. Niet alleen vertegenwoordigen ze een omzet van naar schatting ruim 700 miljoen euro, vooral zijn deze specialisten vakmensen bij uitstek. Vakmensen die versproducten op waarde weten te schatten, kwaliteit en service hoog in het vaandel dragen en daarbij weten in te spelen op de behoeften van de consument. Een doelgroep die open staat voor vernieuwing, inspeelt op trends en zich graag laat inspireren, laat VEG-event weten. Daarnaast richt VEG. zich op koks, lokale retailers, cateraars en professionals uit zorg en welzijn of andere foodservice-kanalen. Ook influencers en opinieleiders, zoals bloggers, vloggers, diëtisten en andere foodies zijn doelgroepen. De ambitie is om 2.500 bezoekers te verwelkomen op VEG. Een mooie kans om uw product onder de aandacht te brengen bij uiteenlopende afzetkanalen.

Aansluiten
Wat hebben AGF Detailhandel Nederland (ADN), Beekers Berries, Coöperatie DOOR, GroentenFruit Huis, Koppejan Noten, Koppert Cress, Looye Kwekers, Nature's Pride, Peka Kroef, Cool Fresh International, Eminent Food, Enzafruit New Zealand, Fa. Postuma, FHKN, G.H. Lukassen en Zonen, Gebroeders van Aarle, Greenco Packing, Koolen Champignons, Mitrofresh, Oliva, Schulp Vruchtensappen, AGF.nl, Landbouwbedrijf Coorndijck, Vroegop Windig, Willem Dijk, Woertman Nederland en Groentennieuws.nl gemeen? De passie voor groenten en fruit natuurlijk, aldus VEG-event.  Aanmelden voor het evenement kan via onderstaande contactgegevens.

Voor meer informatie:
VEG-event

Publicatiedatum: 29-11-2017

  

Ander nieuws uit deze sector:

24-4-2018 Kom gezond en lekker groenten en fruit proeven
23-4-2018 26 en 27 juni 2018: Internationaal Delphy Zacht Fruit Event
23-4-2018 Colombia voor het eerst gastheer World Avocado Congress
20-4-2018 Traditionele opening Belgisch aspergeseizoen
20-4-2018 Sinaasappelgevecht barst los in Italië
18-4-2018 Ruim 70 deelnemers voor deelnemersbijeenkomst Food Compass
17-4-2018 Voorbereidingen Aardappeldemodag in volle gang
16-4-2018 Nederlandse bedrijven op handelsmissie in China
16-4-2018 Fotoverslag Innovaties Viva Fresh
13-4-2018 20 juni: netwerkbijeenkomst Landbouwradennetwerk
12-4-2018 Fruit Attraction Madrid dit jaar 16 % groter
10-4-2018 Fotoverslag vakbeurs Viva Fresh in Texas
6-4-2018 Extra hal voor Gastvrij Rotterdam
6-4-2018 Fotoreportage ledenbijeenkomst Comité Fruit GroentenFruit Huis
5-4-2018 93e editie CPMA-vakbeurs in aantallen
5-4-2018 Peru organiseert eerste Avocado Festival
5-4-2018 Cursus Koelen en Product Kwaliteit Hardfruit
4-4-2018 "VEG. past goed bij ons"
4-4-2018 Pompoenen Seminar voor Inkopers en Keurmeesters
3-4-2018 Grotendeels internationale aanmeldingen Tropical Fruit Congress