Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marginale prijsstijging uien in belangrijke Indiase steden

Tijdens de laatste week zijn de uienprijzen in belangrijke Indiase steden maar heel weinig gestegen. Dit is het gevolg van een kleiner geschatte oogst van 2017-2018 en een kleiner aanbod. Echter, volgens hoge overheidsfunctionarissen houden autoriteiten toezicht op handelaren.

Er wordt verwacht dat de Indiase uienoogst afneemt met 4,5% tot 21,4 miljoen ton in 2017-2018, ten opzichte van het jaar vooraf met 22,4 miljoen ton, volgens schattingen van het Ministerie van Landbouw.

Aan hindustantimes.com werd verteld dat wordt voorspeld dat de opbrengst van tuinbouwgewassen (groenten en fruit) een recordhoogte zal halen van 305,4 ton in 2017-2018, 1,6% hoger dan het voorafgaande jaar. De aardappelteelt zal waarschijnlijk 49,3 miljoen ton bedragen en de stijging van de tomatenopbrengst wordt geschat op 7,7%, met 22,3 miljoen ton. De uienopbrengst zal echter dalen.



Publicatiedatum: