Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe USB temperatuurrecorder

Shanghai Cydiance heeft onlangs een nieuwe recorder geïntroduceerd, waarmee op basis van USB-technologie de temperatuur tijdens transport kan worden gecontroleerd. De recorder is compatibel met het nieuwe managementsysteem Cydiance Book en kan zowel PDF- als CSV-documenten tegelijkertijd aanmaken. Hierdoor kan aan de hand van deze temperatuurrecorder een geavanceerde analyse worden uitgevoerd.


De Cydiance C1+ temperatuurrecorder

De Cydiance C1+ is een verbeterde versie van de Cydiance C1-recorder. De temperatuurrecorder is bedoeld voor eenmalig gebruik en is geschikt voor het controleren van de temperatuur van zowel verse AGF als van diepvriesproducten als vlees en ijs. De recorder kan temperaturen bijhouden van -30°C tot 70°C.

De Cydiance C1+ lijkt op temperatuurrecorders die Cydiance eerder op de markt heeft gebracht. Naast dat de Cydiance C1+ gelijktijdig PDF- en CSV-documenten aan kan maken is de temperatuurrecorder ook gemakkelijker in het gebruik. Het is bijvoorbeeld niet meer nodig om software te downloaden, voordat de recorder in gebruik kan worden genomen. Niet alleen zorgt dit voor nauwkeurigere informatie, maar bespaart dit ook tijd.


Tina Sun, Marketing Director
www.Cydiance.com
tina@Cydiance.com
Publicatiedatum: