Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eerste paal geslagen

Uitbreiding Broer biedt extra bewaarcapaciteit van 6500 ton plantuien

Donderdag 11 januari jl. is de eerste paal geslagen van de nieuwe bewaarloods bij Broer BV in Creil door wethouder Wiemer Haagsma. De nieuw te bouwen bewaarloods komt naast de bestaande sorteer- en bewaarloods. Het nieuwe pand beschikt evenals de bestaande bewaarloods over moderne, unieke bewaartechnieken en geeft in eerste instantie een extra bewaarcapaciteit van 6500 ton.

Bij Broer B.V. worden al meer dan 60 jaar plantuien geproduceerd, verwerkt en verkocht naar meer dan 45 landen in Europa, Aziƫ, Canada en de Verenigde Staten. Broer B.V. is de exclusieve producent van Quality Inside, het kwaliteitslabel in plantuien van Bejo Zaden/De Groot en Slot.



Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de uitbreiding van de sorteerloods met een extra sorteerlijn. De nieuwe sorteerlijn zal de sorteercapaciteit aanzienlijk verhogen en bijdragen aan de gestage groei die Broer B.V. momenteel doormaakt. Komende maanden zal er een 5100 vierkante meter bewaarloods gebouwd worden die medio juli wordt opgeleverd.

Bijzonder aan het project is dat er uitsluitend aannemers, onderaannemers en installatiebedrijven uit de gemeente Noordoostpolder werken aan de realisatie van de uitbreiding.


Publicatiedatum: