Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Strategische samenwerking Agrovent en OC Verhulst

Agrovent en OC Verhulst hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor verdere ontwikkeling, productie en verkoop van geavanceerde droog- en bewaartechniek voor telers. Met deze samenwerking spelen de partijen in op de toekomstige marktveranderingen en vragen vanuit de markt.

Agrovent uit Emmeloord bestaat sinds 1992 en richt zich op het ontwikkelen en realiseren van complete bewaarsystemen voor agrarische producten wereldwijd. Met de VaccTek-condensdroogtechniek heeft Agrovent deze baanbrekende technologie, die oorspronkelijk uit Denemarken komt, succesvol op de Nederlandse markt geïntroduceerd. OC Verhulst uit Drunen bestaat sinds 1820, ontwikkelt, produceert en levert luchtbehandelingskasten en is daarin marktleider in Nederland. 

 

Met deze samenwerking zijn beide partijen beter in staat in te spelen op toekomstige marktveranderingen en vragen uit de markt betreffende droog- en bewaartechnieken. OC Verhulst levert klantspecifieke oplossingen (afhankelijk van klimaat, omstandigheden en eisen van de eindgebruiker) en biedt hiermee de mogelijkheid om de kennis van Agrovent betreffende de markt te vertalen in unieke technische oplossingen. Agrovent organiseert de advisering, marketing, verkoop en service, terwijl OC Verhulst de productie en technische doorontwikkeling van de techniek verzorgt. 

Huub Kasius, algemeen directeur van Agrovent BV: "De bewaarmarkt voor de akkerbouwproducten als aardappelen, uien en knoflook staat voor grote veranderingen. Wijzigingen in ons klimaat vragen om andere bewaartechnieken, verduurzaming wordt steeds belangrijker en ook het beperken van energiekosten wordt cruciaal voor bedrijven om verder te blijven bestaan in de akkerbouw. Wij geloven dat de VaccTek-condensdroogtechniek hier een sleutelrol bij speelt. Om hier adequaat op in te kunnen spelen en de techniek verder te perfectioneren, is het noodzakelijk extra kennis toe te voegen en flexibiliteit in de productie te vergroten.

De kennis en ervaring van OC Verhulst op het gebied van luchtbehandeling en hun eigen productie- en ontwikkelingsmogelijkheden in Drunen maakt OC Verhulst de perfecte partner voor Agrovent. Ondertussen levert Agrovent de kennis van de markt en de bestaande techniek. Met deze combinatie ontwikkelen wij ons als dé partij die als geen ander in staat is de komende grote veranderingen van de bewaartechniek van akkerbouwproducten vorm te geven. Bovendien kunnen we nu met trots stellen dat het een 100% Nederlands product is!"

Voor meer informatie:
AgroVent BV
Gildenweg 18
8304 BC Emmeloord
T: +31 (0) 527636150

OC Verhulst
Albert Einsteinweg 10
5151 DL Drunen
T: +31 (0) 416672200

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018