Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uienzaadveredelaar gaat deelnemen aan Alpe d’HuZes

Op 7 juni 2018 zal De Groot en Slot met twee teams meedoen aan de Alpe d'HuZes. Maar liefst 20 deelnemers gaan fietsend of lopend de berg meerdere malen beklimmen. Met deze actie willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen in de strijd tegen kanker.

Onder een aantal medewerkers van De Groot en Slot ontstond het idee om het KWF te steunen door mee te doen aan Alpe d'HuZes. Dit idee werd direct door meer medewerkers omarmd. De twee directeuren van het bedrijf, Martin Slot en Jeroen de Haas, gaven zichzelf als eersten op. Aankomende tijd gaan de teams keihard trainen voor de 7e editie van de Alpe d'HuZes.

Kanker onder controle
Veel mensen krijgen direct of indirect te maken met deze vreselijke ziekte. Met de opbrengst van deze actie wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund met als doel de ziekte onder controle te krijgen. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, kunt u de teams van De Groot en Slot steunen met een gift. 

Wilt u ze steunen? Klik dan hier.


Publicatiedatum: