Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
70% beschikbare ruimte gereserveerd

Steeds meer deelnemers VEG. event bekend

Met nog vier maanden te gaan hebben veel deelnemers hun standlocatie op het VEG. event inmiddels vastgelegd. De organisatie geeft de volgende deelnemers namen alvast vrij (in alfabetische volgorde): AGF Detailhandel Nederland (ADN), AGF.nl, BerryWorld Europe B.V., Biojournaal.nl, Contronics, Cool Fresh International BV, CVAH Centrale Vereniging Ambulante Handel, DOOR Partners BV, Eminent Food BV, Enzafruit New Zealand, FHKN, foodlife, an FMI company, Gebrs van Aarle Groothandel in AGF, Greenco Packing B.V., GroentenFruit Huis, Groentennieuws.nl, Koolen Champignons, Koppejan Noten BV, Koppert Cress, Looye Kwekers BV, G.H. Lukassen en Zn. Bv, Mitrofresh B.V., Nature's Pride BV, Oliva BV, Peka Kroef B.V., Fa. Postuma, Purple Pride, Rotterdam Foodcluster, Schulp Vruchtensappen bv, Sormac B.V., SweetPoint, Synergy Systems, Van Barneveld Verpakkingen bv, Veiling Zaltbommel, Verse Boerderij Friet van Landbouwbedrijf Coorndijck vof, Vroegop Windig, Willem Dijk AGF en Woertman Nederland BV.


Impressie van de locatie

"Het enthousiasme voor VEG is groot, al 70% van de beschikbare ruimte is gereserveerd", zo meldt de organisatie. VEG. is een nieuw landelijk vers event, maar tegelijk een podium om regionale producten onder de aandacht te brengen. In de regio Rotterdam-Den Haag is veel innovatieve bedrijvigheid, veelal van kleinere bedrijven of start-ups. Denk hierbij aan streekproducten en urbanfarming, maar ook kleinere lokale producenten van 'gewoon' de mooiste groenten en fruit uit de buurt. Daarom is VEG op zoek naar 'urban farmers' en streekproducten. "We komen graag in contact met organisaties en bedrijven in de stadsmetropool om gezamenlijk innovatieve lokale verse producten op de regionale (menu) kaart te zetten. Tips zijn welkom op info@veg-event.nl."

De afsluiting van het event heeft inmiddels ook vorm gekregen. Op donderdag 21 juni staat de VEG. BBQ op het programma. Op de BBQ uiteraard veel versproducten en rondom de BBQ goed gezelschap om mee te netwerken. Deelnemers aan VEG. krijgen standaard 2 kaarten. Extra kaarten zijn te bestellen via het digitale handboek dat geïnteresseerden in maart ontvangen.

VEG. vindt plaats op 20 en 21 juni in Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Zie www.veg-event.nl voor meer informatie.

Publicatiedatum: