Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Madlen Miserius aan hoofd Fruit Logistica

"We zijn verheugd dat Madlen Miserius in de toekomst ons team in Berlijn zal leiden. Naast kwaliteitsbewustzijn staat zij tevens voor een passie voor de AGF-branche - kwaliteiten die de Berlijnse Fruit Logistica tot een unieke drijvende kracht voor de branche hebben gemaakt", maakte Wilfried Wollbold, Global Brand Manager van de Fruit Logistica bekend.
 
Madlen Miserius de nieuwe leidinggevende van de Fruit Logistica
 
Madlen Miserius neemt deze leidinggevende positie over na tien jaar ervaring in het team van de Fruit Logistica. Ze legt haar aanpak als volgt uit: "De Fruit Logistica in Berlijn zal zich nog duidelijker richten op haar kernelementen: de bemiddeling van zakelijke overeenkomsten, de presentatie van innovaties en haar rol als pionier. Dit zijn de hoekstenen waarop onze klanten en de branche als geheel in de komende tien jaar hun activiteiten verder kunnen uitbreiden."
 
Een paar weken geleden nog bracht de Fruit Logistica Berlin 2018 een record aantal bedrijven samen met toonaangevende internationale inkopers uit de hele wereld. Op de beurs werden meer dan 75 innovaties en nieuwigheden gepresenteerd. Het begeleidende programma met meer dan 150 sprekers uit bijna 30 landen wereldwijd omvatte alle belangrijke aspecten van de sector. Dit werd afgerond met de publicatie van een baanbrekend trendrapport: Het wordt gevormd door drie onderwerpen, die de komende tien jaar de toeleveringsketens van verse producten radicaal zullen veranderen: de ontwikkeling van nieuwe technologieën, de groei van de online detailhandel en de toename van consumptie buitenshuis. Tevens biedt het de branche concreet advies.
 
De volgende Fruit Logistica vindt plaats van 6 tot 8 februari 2019.
 
Publicatiedatum: