Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Horecabeurs Goes

Tholen - Zowel een drukke maandag als een goedgevulde dinsdag zetten een positieve toon op de Horecabeurs in Goes. De horecabeurs voor het Zuidwesten van Nederland en Vlaanderen trok dit jaar zo'n 10.000 bezoekers naar Goes om alweer de 55e editie te bezoeken. De beurs werd wederom gehouden in de Zeelandhallen in Goes en is met zo'n 10.000m2 vloeroppervlak en 200 standhouders weer zo goed als terug op het niveau van een aantal jaren geleden.

Op AGF gebied waren een aantal leuke frisse nieuwkomers, maar ook oude bekenden te vinden. Vrijwel de hele AGF keten was aanwezig, van vers tot diepvries en van sap tot aardappel, bewerkt, gesneden en verwerkt. Er was weer volop aandacht voor lokaal geproduceerde ingrediƫnten en streekproducten en nieuwe producten waren volop te proeven en werden overzichtelijk tentoongesteld voor de bezoekers.



Klik hier voor de fotoreportage

Auteur: Andrea van den Hoven
Bron: www.agf.nl
Publicatiedatum: