Mededelingen

Vacaturesmeer »



Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland




Jaap Seidel, hoogleraar gezondheidswetenschappen:

Bedrijfsleven nodig om meer groenten en fruit te gaan eten

Jaap Seidell, Hoogleraar Gezondheidswetenschappen aan de VU, vertelt over de richtlijnen voor gezonde voeding en hoe lastig het is om die elke dag te volgen. En over de initiatieven die er al zijn om de gezonde keuze makkelijker te maken. Daar is de hulp van o.a. het bedrijfsleven bij nodig. Albron werkt al lange tijd aan een gezonder aanbod met meer groenten, minder suiker, zout, vet en dierlijke eiwitten. Samenwerken voor een gezondere toekomst voor iedereen dus.

Jaap Seidell Hoogleraar gezondheidswetenschappen aan de VU Amsterdam over gezonde voeding en Albron from Albron Foodservice on Vimeo.




Publicatiedatum: 21-3-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

24-4-2018 4.500 gezinnen wagen zich aan Seizoensgroenten-Challenge
20-4-2018 In België meer fruit maar minder groenten geconsumeerd
18-4-2018 Salade in een handomdraai klaar met de 1-minute Salad Maker
17-4-2018 Depressief? Het zou weleens aan je voeding kunnen liggen
17-4-2018 Granaatappel werkt ontstekingsremmend
13-4-2018 Uitgiftepunt op hogeschool om groenten- en fruit consumptie te stimuleren
13-4-2018 Ziekenhuis kiest voor herstelbevorderend voedingsconcept
13-4-2018 ONVZ helpt verzekerden gezonder te leven met FoodFirst Network
11-4-2018 "Meeste mensen kunnen beter naar de groenteboer dan naar de apotheek"
11-4-2018 Cranberry is geen medisch hulpmiddel bij blaasontsteking
11-4-2018 Donderslaghoofdpijn na eten heetste peper ter wereld
10-4-2018 De 10 bewezen gezondheidsvoordelen van asperges
9-4-2018 Aminozuur asparagine kan rol spelen bij uitzaaiing kankercellen
6-4-2018 Canada: een van de grootste verspillers ter wereld
6-4-2018 AH wint tweede keer op rij Jaarprijs Goede Voeding
5-4-2018 Noorse supermarkten verkopen tonnen 'gezond snoep'
5-4-2018 In 2050 eet men meer groenten en minder vlees
5-4-2018 Negatief framen én benoemen van de norm: hogere fruitconsumptie
4-4-2018 Meer fruit, minder rimpels
4-4-2018 RLI: "Werk toe naar duurzame consumptiepatronen"