Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Veel aandacht voor verwerking, koeltechniek en verpakkingen

Fotoreportage Anuga Food Tec: internationaal en innovatief

Op de Anuga Food Tec 2018 in Keulen waren de toeleveranciersvan de AGF-sector ook dit jaar weer in groten getale aanwezig. In totaal zeven hallen waren volledig gevuld metinternationale standhouders, onder wie veel specialisten op het gebied vanproductverwerking, koelinstallaties en verpakkingsmachines. Naast veleDuitsers, Nederlanders en andere (West-)Europese bedrijven tekenden ook een aantaloverzeese spelers present in het Keulse beursgebouw.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken


Tot de blikvangers op de goed bezochte beurs behoordenzonder meer enkele grote spelers, zoals Espera, Kronen GmbH en Schur Systems.Zij benutten de beurs stuk voor stuk om er een nieuw product in de spotlightste zetten. Zo introduceerde Espera Werke GmbH de ESPERANOVA ES-R, eenhypermodern hightech apparaat voor de controle en etikettering vanlevensmiddelen. Hetzelfde gold voor Kronen GmbH dat de centrifugemachine K650lanceerde, een eveneens zeer geavanceerd apparaat dat het snel en effectiefdrogen van salades en groentenproducten tijdens de verwerking mogelijk maakt.Hierdoor wordt de houdbaarheid en kwaliteit van het product aanzienlijkbevorderd.

Koeling en verpakking
Ook koeltechniek maakt momenteel een gestage ontwikkelingdoor, zo bleek maar weer eens tijdens de Anuga Food Tec. Zeker nu veleAGF-producten vrijwel jaarrond worden geleverd, is het leveren van gedegen,betrouwbare koelinstallaties een absolute groeimarkt. Onder meer de bedrijvenWeber Cooling, Higel Kältetechnik, Aggreko en Frigotherm bieden hiervoorpassende apparatuur, zowel tijdens het transport als in het magazijn dan wel inhet winkelschap of de keuken.


Het team van Kronen GmbH: de gerenommeerde machineleverancier bestaat 40 jaar

Tot slot was er ook veel aandacht voor verpakkingen. Veleontwikkelaars en grootleveranciers van verpakkingsmachines lieten de nieuwstesnufjes op dit gebied zien. Onder meer trayseal systemen en efficiëntemachine-installaties voor kleinschalige productverpakking passeerden de revue.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018