Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruim 85 aanmeldingen voor Aardappeldemodag

Begin februari is het inschrijfformulier verstuurd en er zijn nu al meer dan 85 bedrijven die zich hebben aangemeld. Ten opzichte van 2016 is dit al meer dan de helft van het totale aantal standhouders. Na 1 april worden de standplekken vrijgegeven.
 
Demovelden worden binnenkort aangelegd
Er is veel animo voor het aanleggen van een demoveld. Bedrijven die hun gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen of rassen in de praktijk willen tonen tijdens de Aardappeldemodag, kunnen zich aanmelden zodat de organisatie dit naar uw wens kunnen aanleggen. Er zijn er nog maar een paar demovelden beschikbaar.
 
Holland Process Paviljoen
De eerste gesprekken om wederom het Holland Process Paviljoen op te zetten zijn voor de komende maand ingepland. De verpakkingslijn zal deze editie op de hoofdlocatie worden getoond.
 
De organisatie van Aardappeldemodag is in handen van NAO en Wageningen University & Research. Zij zijn volop bezig met de voorbereidingen voor 22 augustus. 
 
Voor meer informatie: www.aardappeldemodag.nl
Publicatiedatum: