Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Formele toezegging AGCO voor nieuw contract Mechan Holding

AGCO heeft een formele toezegging gedaan aan Mechan Holding voor een nieuw contract over de distributie van de merken Massey Ferguson, Valtra en Fella in België en Nederland. Mechan Holding zal ook Fendt blijven voeren, in verreweg het grootste deel van Nederland. Het nieuwe contract loopt vanaf 1 april 2019 tot 1 april 2024. "Wij zijn zeer verheugd met deze toezegging", zegt Ray Uiterwaal, CEO van Mechan Holding. "Een lange termijnverbintenis geeft ons alle ruimte om samen met onze dealers de marktaandelen van Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Fella flink uit te bouwen. De AGCO Full line strategie is daarbij een belangrijk concept dat we volledig omarmen."

"Voor ons is deze toezegging een logisch gevolg van alle investeringen die we de afgelopen jaren hebben gedaan om de kwaliteit van onze organisatie verder te vergroten", zegt Uiterwaal. "Daardoor kunnen wij, samen met onze dealers, onze klanten nog professioneler van dienst te zijn". Dealers kunnen bij Mechan Groep (in Nederland) en bij Matermaco (In België) terecht voor training, advies en specifieke technische ondersteuning. 

Behalve tractoren en machines van de genoemde merken, levert het bedrijf ook een scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector. In Nederland is Mechan Groep gevestigd in Achterveld. In België heeft Matermaco kantoren in Zaventem en Gembloux.

Voor meer informatie:
Mechan Groep
Hessenweg 164
3791 PM Achterveld
+31(0)342 459 448

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018