Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Voorbereidingen Aardappeldemodag in volle gang

Woensdag 22 augustus 2018 is er weer Aardappeldemodag in Westmaas. Er zijn al ruim 90 aanmeldingen van bedrijven en dat is al 2 keer zoveel als in 2016 rond deze tijd. Aardappeldemodag leeft en er zijn veel bedrijven enthousiast om deel te nemen aan deze dag.

Grimme, AVR, Dewulf en Ploeger hebben zich reeds aangemeld voor de rooidemonstraties. Naast deze publiekstrekker wordt er ook dit jaar het Holland Process Paviljoen opgebouwd: een complete aardappelverpakkingslijn. Dit keer staat deze verpakkingslijn op de hoofdlocatie.De demoveldjes worden binnenkort aangelegd. "De animo hiervoor is zo groot, dat we hiervoor extra plekken hebben moeten creëren." vertelt Marieke Ampt – de Jong als medeorganisator van de Aardappeldemodag. "Een demoveldje is een unieke manier om tijdens Aardappeldemodag je producten in de praktijk te laten zien aan de bezoeker. Er worden demoveldjes aangelegd op het gebied van meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en rassen."

Aardappeldemodag vindt dit jaar net als de andere jaren plaats in Westmaas op de proeflocatie van Wageningen University & Research. De dag wordt georganiseerd samen met de Nederlandse Aardappel Organisatie (NAO). Toegang en parkeren is voor de bezoeker gratis.
Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018