Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruim 70 deelnemers voor deelnemersbijeenkomst Food Compass

Op dinsdag 17 april vond de deelnemersbijeenkomst van Food Compass plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst deelt Food Compass de resultaten van het residumonitoringsprogramma, microbiologische onderzoeksprogramma en de watermonitoring (in het kader van GlobalG.A.P.). Ruim 70 deelnemers lieten zich ook inspireren door verschillende sprekers over o.a. cumulatieve effecten van gewasbeschermingsmiddelen en virussen in voedsel. De middag werd afgesloten door het Hoogheemraadschap Delfland met uitleg over werken aan waterkwaliteit. 


Marco van Lenthe tijdens de bijeenkomst van Food Compass

Elk jaar organiseert Food Compass een deelnemersbijeenkomst om de deelnemers bij te praten over de activiteiten van de stichting. Naast de resultaten van de verschillende programma's die Food Compass beheert, was er ook uitleg over de samenwerkingsprojecten met o.a. Wageningen Universiteit. Daarnaast was er tijdens de deelnemersbijeenkomst voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te netwerken. 
Stichting Food Compass

Op 21 mei 2018 bestaat de Food Compass 15 jaar.

Voor meer informatie:
Food Compass
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer
+31(0)79 368 1168

Publicatiedatum: