Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijving HeftruckCup 2018 geopend

Ook dit jaar organiseert MotracLinde de Nederlandse voorronde van de Internationale Staplercup voor heftruckchauffeurs. Het evenement vindt op zaterdag 7 juli 2018 plaats bij de vestiging van MotracLinde in Zwijndrecht.

Tijdens deze Nederlandse voorronde strijden heftruckchauffeurs uit het hele land met elkaar voor de titel van "beste heftruckchauffeur van Nederland". Hierbij worden zij getest op hun rijvaardigheid, snelheid, veiligheid en behendigheid en wordt afwisselend gereden op een heftruck en een reachtruck.



Internationale Staplercup
De beste 3 heftruckchauffeurs van de Nederlandse voorronde winnen, naast een mooie geld-prijs, ook een geheel verzorgde reis en deelname aan de Internationale Staplercup in Duitsland.

De StaplerCup is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Linde en al meer dan 10 jaar een begrip. Inmiddels is dit kampioenschap, dat ooit begon als Duits kampioenschap heftruck rijden, uitgegroeid tot een internationaal evenement.

Onder het oog van 20.000 toeschouwers en 5 televisiezenders nemen heftruckchauffeurs uit verschillende landen het tegen elkaar op.


Finalespel

Inschrijven kan via de MotracLinde website (www.motraclinde.nl). Deelname is alleen mogelijk wanneer men in het bezit is van een geldig heftruckcertificaat. 

Publicatiedatum: