Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Inschrijving HeftruckCup 2018 geopend

Ook dit jaar organiseert MotracLinde de Nederlandse voorronde van de Internationale Staplercup voor heftruckchauffeurs. Het evenement vindt op zaterdag 7 juli 2018 plaats bij de vestiging van MotracLinde in Zwijndrecht.

Tijdens deze Nederlandse voorronde strijden heftruckchauffeurs uit het hele land met elkaar voor de titel van "beste heftruckchauffeur van Nederland". Hierbij worden zij getest op hun rijvaardigheid, snelheid, veiligheid en behendigheid en wordt afwisselend gereden op een heftruck en een reachtruck.Internationale Staplercup
De beste 3 heftruckchauffeurs van de Nederlandse voorronde winnen, naast een mooie geld-prijs, ook een geheel verzorgde reis en deelname aan de Internationale Staplercup in Duitsland.

De StaplerCup is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Linde en al meer dan 10 jaar een begrip. Inmiddels is dit kampioenschap, dat ooit begon als Duits kampioenschap heftruck rijden, uitgegroeid tot een internationaal evenement.

Onder het oog van 20.000 toeschouwers en 5 televisiezenders nemen heftruckchauffeurs uit verschillende landen het tegen elkaar op.


Finalespel

Inschrijven kan via de MotracLinde website (www.motraclinde.nl). Deelname is alleen mogelijk wanneer men in het bezit is van een geldig heftruckcertificaat. 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018