Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oogst van Amerikaanse Vidalia-uien gestart

Het Amerikaanse Giumarra begint in de derde week van april met de export van biologische en conventionele Vidalia-uien. Dit komt overeen met de begindatum van 20 april, die eerder door de Vidalia-uiencommissie bekend werd gemaakt. Giumarra SouthEast gaat met het merk Nature's Partner zowel in bulkvolumes als verpakt in zakken Vidalia-uien aanbieden. 

"We hebben dit jaar gedurende het seizoen een groter volume beschikbaar," zegt Stu Monaghan van Giumarra Southeast. "De kwaliteit ziet er uitstekend uit. We hebben met onze klanten overlegd over de marktmogelijkheden van Vidalia-uien. Onze klanten zien Vidalia's als de hoeksteen van hun uiencategorie. Consumenten vragen specifiek naar deze uiensoort."

Giumarra zit nu in het derde jaar van zijn uienprogramma. Bij het leveren van zowel de Vidalia-uien als van andere zoete uien werkt Giumarra samen met het teeltbedrijf G&R Farms, dat in Glennville, Georgia gevestigd is.



"We weten dat biologische producten steeds belangrijker worden voor consumenten. We zijn daarom erg enthousiast over het feit dat we onze klanten een biologische variant van de Vidalia-uien aan kunnen bieden," zegt Kristina Lorusso van Giumarra.

Het Amerikaanse aanbod aan Vidalia-uien wordt aangevuld met Peruaanse zoete uien, zodat er een jaarrond aanbod aan zoete uien voor handen is. Zowel de Vidalia-uien als de Peruaanse uien worden geleverd vanuit dezelfde locatie in Glennville, Georgia.
 
Voor meer informatie:
Megan Schulz
The Giumarra Companies
Tel: +1 (213) 627-2900
Publicatiedatum: