Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ventri Techniek breidt team uit met de komst van Fred Schra

Ventri Techniek is opgestart in 2016 door Peter Maljaars, Arie van Dijk en Jeroen van Kats. Het bedrijf is gevestigd op het industrieterrein van Dronten en is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van agrarische ventilatietechniek. Per 1 juni zal Fred Schra in dienst treden als commercieel medewerker buitendienst. Fred is al meer dan 30 jaar actief in de Agrarische ventilatietechniek en beschikt dan ook over veel ervaring om klanten te begeleiden en advies te geven over het drogen en bewaren van uien, aardappelen, winterpeen rode bieten, pompoenen etc.



Ventri Techniek is dealer van de ACT, een beproefd systeem dat zich sinds de oorsprong begin jaren 90 ontwikkeld heeft tot een betrouwbare procescomputer met diverse klimaatprogramma's. De afgelopen jaren is deze verder ontwikkeld door Ventri Techniek, waardoor de ACT nog overzichtelijker is geworden en een verfrissende uitstraling heeft.Het doel van Ventri Techniek is om samen met de klant het maximale uit een product te halen. Fred zal hier een belangrijke rol in gaan vervullen.

Voor meer informatie:
Fred Schra
Ventri Techniek
M 06 16930802
T 0321 700 225
fred@ventritechniek.nl
info@ventritechniek.nl
www.ventritechniek.nl

Publicatiedatum: