Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe aardappelpresentatie maakt zelfkeus gemakkelijk

Beleving wordt steeds belangrijker, ook bij een product als aardappelen. Elke aardappel is anders, verschillende rassen zijn er te onderscheiden op smaak en formaat en zelfs binnen een ras zijn er nog grote en kleine aardappelen. De consument wil zelf kunnen kiezen welke aardappel hij meeneemt, de hoeveelheid en grootte wordt steeds doorslaggevender. Waarom zou je 5 kg aardappels kopen als je ook vaker een klein beetje kan kopen?



Agripo ontwikkelde een systeem waarbij de consument aardappelen zelf de aardappelen kan selecteren op formaat en aantal. Het systeem bestaat uit een achthoekige doos dat de aardappel beschermt tegen licht en vocht. Ook zorgt het systeem ervoor dat de verkoper geen moeite meer ondervindt aan het bijvullen van de aardappelen. Het kan in 2 minuten gebeuren. Ook kan op transportkosten worden bespaard, er passen 4 dozen van in totaal 800 kg wortelgewassen op een europallet.

Voor meer informatie
info@shopinteriors.nl


Publicatiedatum: