Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

volgende week op London Produce Show

Seminar over toegang tot de Britse markt

Leer meer over de mogelijkheden om met het Verenigd Koninkrijk te handelen en hoe aan wettelijke vereisten te voldoen tijdens een op maat gemaakt seminar, gehouden door het Fresh Produce Consortium als onderdeel van The London Produce Show and Conference.

Deelnemers krijgen de kans om te horen hoe succesvolle exportlanden kansen hebben geïdentificeerd om hun producten te ontwikkelen en verkopen op de Britse markt en hoe ze een aanzienlijke groei hebben gerealiseerd in de export van verse producten naar het Verenigd Koninkrijk.

Het seminar zal worden gehouden in de namiddag van woensdag 6 juni 2018 (een dag voor de hoofdbeurs) op The London Produce Show en Conference in The Ballroom of Grosvenor House aan Park Lane in Londen.


"Exporteurs moeten weten aan welke wettelijke vereisten en klantnormen moet worden voldaan om toegang te krijgen tot de Britse markt en om te weten wanneer aanvullende controlemaatregelen van kracht worden", aldus Nigel Jenney, Chief Executive Officer van het Fresh Produce Consortium.

"Naast het geven van advies om uw producten nu op de Britse markt te krijgen, bekijkt dit seminar de potentiële impact en kansen voor toekomstige handel na de Brexit met enkele nuttige inzichten van belangrijke sprekers."

Het seminar omvat bijdragen van deskundigen van de Britse regelgevende instantie, marktanalisten, de AGF-sector en succesvolle exporteurs:
• Leer van de Britse autoriteit hoe te voldoen aan de fytosanitaire eisen
• Ontdek hoe u de naleving van de wettelijke residuen van bestrijdingsmiddelen kunt controleren
• Verken het toekomstige landschap voor Brexit-handelsrelaties met economische, beleidsmatige en juridische analyses van de potentiële impact van veranderende handelsvoorwaarden
• Meer informatie over wereldwijde commerciële kansen van zeer succesvolle en ervaren exporteurs
• Krijg waardevolle inzichten van de Britse branchevereniging Fresh Produce Consortium over de Britse markt en verdere beschikbare begeleiding voor exporteurs

Bekijk het volledige seminarprogramma online.

FPC is de branchevereniging van het Verenigd Koninkrijk voor de vers fruit-, groenten- en snijbloemenindustrie. Als de stem van de AGF-industrie in het Verenigd Koninkrijk lobbyt FPC namens haar leden en biedt zij up-to-date advies over zowel de wettelijke vereisten in het Verenigd Koninkrijk als de EU.

Deelnemers zullen de middag afsluiten door te netwerken met andere afgevaardigden en sprekers op de exclusieve Opening Cocktail Reception, hét Britse netwerkevenement voor productie van van het jaar met meer dan 800 deelnemers - de officiële opening van The London Produce Show and Conference 2018. U bent van harte welkom van 18.30 tot 20.30 op het balkon van de Great Room in Grosvenor House aan Park Lane in Londen.

Om u te registreren voor het evenement:
register@londonproduceshow.co.uk

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018