Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“De teller staat nu op 136 exposanten”

Veel animo voor Aardappeldemodag

Op dit moment zijn er net zoveel deelnemers voor Aardappeldemodag 2018 als in 2016. "De teller staat nu op 136" vertelt Leanne Mol – van de Erve mede-organisator van de dag. "Hier gaan we zeker nog overheen, juist in de laatste maanden melden verschillende bedrijven zich nog aan. We zien de groei in bedrijven die eerder niet mee hebben gedaan, nieuwe bedrijven maar ook bedrijven vanuit het buitenland die zich graag presenteren op de dag. We horen van deelnemers dat Aardappeldemodag een dag is waar alle schakels uit de sector op één dag samenkomen, dit is heel waardevol voor zowel de exposant als de bezoeker. Dat is heel fijn om terug te horen."
 
 
Op het mechanisatiepark verhard en onverhard zijn nog een paar plekken, de binnenbeurs is zo goed als vol en buiten zijn er nog mooie plekken met pagodetenten beschikbaar als standplek. Als u zich ook nog wil presenteren op de dag, neem dan contact op met de organisatie. Benieuwd wie er op Aardappeldemodag staan? Een complete deelnemerslijst vindt u hier
 
Publicatiedatum: