Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Datum en tijd: 14 juni, aanvang 13.00 Locatie: Proefboerderij Rusthoeve, Noordlangeweg 42, 4486 PR te Colijnsplaat

Uitnodiging Bodemsymposium Reis door de Bodem

We nodigen u graag uit voor een bodemgezondheidssymposium op Proefboerderij Rusthoeve op 14 juni. Tijdens deze studiemiddag zal er veel aandacht zijn hoe we de kwaliteit van de bodem als basis van onze productie in stand kunnen houden en verbeteren. We hebben hiervoor grensoverschrijdende en grensverleggende sprekers voor u vastgelegd. 
 
Tijdens het symposium zullen de volgende sprekers een inleiding verzorgen: Leendert Molendijk (PPO) zal een toelichting geven op de invloed van groenbemestermengsels op de ontwikkeling van aaltjes. Leon Noordam (Novifarm) gaat in op hoe we precisielandbouw ons leert om meer aandachtig met de bodem om te gaan en de negatieve effecten van mechanisatie te beperken. Tommy D'Hose (ILVO) zal toelichten welke maatregelen genomen kunnen worden om de structuur van de bodem te verbeteren.
 
We zien u graag tegemoet op het symposium, toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht vanwege catering via info@proefboerderij-rusthoeve.nl 


Publicatiedatum: