Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Datum en tijd: 14 juni, aanvang 13.00 Locatie: Proefboerderij Rusthoeve, Noordlangeweg 42, 4486 PR te Colijnsplaat

Uitnodiging Bodemsymposium Reis door de Bodem

We nodigen u graag uit voor een bodemgezondheidssymposium op Proefboerderij Rusthoeve op 14 juni. Tijdens deze studiemiddag zal er veel aandacht zijn hoe we de kwaliteit van de bodem als basis van onze productie in stand kunnen houden en verbeteren. We hebben hiervoor grensoverschrijdende en grensverleggende sprekers voor u vastgelegd. 
 
Tijdens het symposium zullen de volgende sprekers een inleiding verzorgen: Leendert Molendijk (PPO) zal een toelichting geven op de invloed van groenbemestermengsels op de ontwikkeling van aaltjes. Leon Noordam (Novifarm) gaat in op hoe we precisielandbouw ons leert om meer aandachtig met de bodem om te gaan en de negatieve effecten van mechanisatie te beperken. Tommy D'Hose (ILVO) zal toelichten welke maatregelen genomen kunnen worden om de structuur van de bodem te verbeteren.
 
We zien u graag tegemoet op het symposium, toegang is gratis, maar aanmelden is verplicht vanwege catering via info@proefboerderij-rusthoeve.nl Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018