Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Import van groenten en fruit uit India verboden vanwege Nipah

Koeweit: Unie wil nieuwe uiencrisis voorkomen

Het hoofd van de Koeweitse Unie van Coöperatieve Consumentenverenigingen Khalid Al-Hudaiban heeft bevestigd dat de vakbond hard werkt om een nieuwe uiencrisis te voorkomen. Hij deed dit nadat de Public Authority for Food and Nutrition de import van groenten en fruit uit India had verboden vanwege het Nipah-virus. Al-Hudaiban wees erop dat de vakbond bij de vorige uiencrisis heeft ingegrepen toen de uienprijzen omhoog schoten.

Hij zei dat hij serieuze correspondentie met Turkije is begonnen om de prijzen en mechanismen voor de invoer van Turkse uien vast te stellen, waardoor de Unie nog een alternatief heeft naast de import van uien uit Egypte en Jemen.

Volgens Arabtimesonline.com voegde hij eraan toe dat er een onderzoek wordt uitgevoerd om prijzen in Egypte, Turkije en Jemen te vergelijken om ervoor te zorgen dat de prijs van uien op de lokale markt niet zal stijgen.

Publicatiedatum: