Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anne Feil (FH Trade) over Haringparty Dronten:

"'Ook de 3e klas uien zijn een uitstekend product om nog verder te verwerken"

Op donderdag 14 juni vindt de 3e editie plaats van de Haringparty Dronten. De Gemeente Dronten zal van 17:00-18:30 hun kijk op de huidige positie en de toekomst van de Agro-food sector presenteren. De sponsoren en hun gasten zijn hierbij ook uitgenodigd. Het eerste haringvaatje 2017 is vorig jaar gewonnen door FH Trade en GroenteProductieFlevoland. Zij weten al jaren van elkaars kracht gebruik te maken in een goede samenwerking.

FH Trade, sponsor op de Haringparty, verwerkt uien tot diverse eindproducten. FH Trade wil in dit kader duidelijk maken dat niet alleen 1e en 2e klas uien belangrijk zijn. Anné Feil (Directeur FH Trade) laat weten: 'Ook de 3e klas uien zijn een uitstekend product om nog verder te verwerken. Wij zorgen ervoor dat er nagenoeg niets in de ui-keten verloren gaat.'. Feil is eigenaar van FH Trade, gevestigd in Poznan, Polen. FH Trade handelt in geschilde uien en verkoopt die aan de food industrie in onder meer België, Frankrijk, VK en Duitsland. Feil vindt het naar eigen zeggen belangrijk dat ook deze 3e klas uien een kwalitatieve bestemming krijgen. In GroenteProductieFlevoland hebben zij een goede partner gevonden in het snijden van de uien. Dit jaar zijn zij samen te vinden in hun sponsortent op het Meerpaalplein, waarbij de opbrengst naar het Geert Popkema fonds gaat. Het sponsorschap van FH Trade sluit met haar activiteiten heel goed aan bij de duurzame toekomstplannen van de Gemeente Dronten.


Haringparty Dronten

Voor meer informatie:
FH Trade
ul. Szklarniowa 15D/2, 
61-680 Poznań 
Poland
 +48 61 847 31 79
 +48 62 597 69 93


Publicatiedatum: