Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eten en winkelen bij Eetwinkel de Groene Kever

Groentewinkel breidt uit met eetgelegenheid en terras

Tholen - Ze was bedrijfsleider in een eetcafé maar doet een stapje terug in de keten. "Er is niets mooier dan je eigen verse producten gebruiken voor maaltijden", vertelt Anna Mollema (29). 30 mei 2018 opende ze Eetwinkel de Groene Kever, je kunt er terecht dagelijkse verse groente en fruit en voor eigen gemaakte maaltijden, ambachtelijk belegde broodjes, verse friet, burgers of een ijsje.


Eetwinkel de Groene Kever

"In dit pand heeft altijd een groentewinkel gezeten en ik wilde voor mijzelf beginnen met huisgemaakte maaltijden. Vanuit mijn achtergrond in de horeca leek het eetwinkel een goed concept om verder uit te werken", vertelt Anna. "De groente en fruit die ik verkoop zijn ook de basis voor mijn eigen gerechten. Klanten kunnen deze ter plekke opeten want er zijn een 16-tal zitplekken in de winkel en er is een terrasje."



Aan de inrichting van de winkel is veel aandacht besteed om gastvrijheid en het winkelen goed te laten samenvallen. In kratten en rieten manden staan aardappelen, groente-, fruit en kruiden gepresenteerd, er zijn ook gemaksproducten als rauwkostsalades, gesneden groenten, smoothies, wekelijks 12 verschillende soorten kant-en-klaar maaltijden, soepen en fruitmanden vanuit een koelmeubel te verkrijgen en er is een saladbar.















Voor meer informatie
Eetwinkel de Groene Kever
Anna Mollema
Hoofdstraat 35
9801 TB Zuidhorn
T: 0594-697381