Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor ondernemers uit de agrosector

Informatiebijeenkomst Brexit met Minister Schouten

Brexit kan een grote impact hebben op de agrosector en op de ondernemer. Om u bij de voorbereidingen te ondersteunen organiseren het Ministerie van LNV, LTO Nederland, MKB-Nederland en VNO-NCW op 28 juni a.s. een speciale sessie over Brexit voor ondernemers uit de agrosector.
 
Tijdens de bijeenkomst praten Minister Schouten (LNV), Marc Calon (LTO Nederland), Hans de Boer (VNO-NCW) en experts van de Rabobank, Douane en NVWA u bij over hoe Brexit de agrosector kan raken en wat u nu al kunt doen om kansen te benutten en risico's te ondervangen.
 
KCB aanwezig op informatiemarkt.
Tijdens de informatiemarkt aansluitend op deze bijeenkomst kan men vragen stellen aan verschillende deskundigen. Ook het KCB is hier aanwezig.
 
Aanmelding
De Brexit-bijeenkomst is op donderdag 28 juni van 13:00 uur tot 15:30 uur bij Flora Holland in Naaldwijk. Hier treft men het programma aan. Men kunt zich voor deze bijeenkomst via de website van VNO-NCW en MKB Nederland kosteloos aanmelden.
 
Bron: KCB
 
Publicatiedatum: