Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frisse kijk studenten op het concept OnionToday

In de afgelopen maanden onderzochten studenten van de minor Interdisciplinaire Conultancy de potenties van de applicatie Onion Today. Het gehele concept is door hen doorgenomen. Hierbij hebben zij contact gezocht met gebruikers van de app en personen die behoren tot de doelgroep.Vooral jongeren zien voordelen op het gebied transparantie. Zij zijn nog veel meer dan de oudere generatie gewend om digitaal en open met elkaar te communiceren. De oudere generatie ziet het nut minder en neemt een afwachtende houding in met betrekking tot deze innovatie.



De basis is dat Onion Today op de app wil laten zien waar relevante bedrijven in de uiensector zich bevinden. Het is eenvoudig om via de app met deze bedrijven contact op te nemen. Dit kan dus zijn over het kopen van een aangeboden partij of iets anders m.b.t. de uien. Ook bleek uit het onderzoek dat men in het buitenland interesse heeft, hoe de Nederlandse uienmarkt opereert. Verdere internationalisering van de app is dan zeker nodig. Dit kan zodra het Nederlandstalige concept verder is uitgewerkt. 

Verder bleek dat veel bedrijven Onion Today gebruiken als informatievoorziening. Sinds maart wordt hier extra aandacht aan gegeven. Wekelijks kunnen gebruikers een interessante update lezen van de actuele situatie in de uienmarkt.

Bron: OnionToday
Publicatiedatum: