Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Digitaal documentbeheer in de keten

AgriPlace lanceert On the way to PlanetProof

Tholen - AgriPlace is een online platform voor het beheer en delen van certificeringsdocumentatie. Deze maand introduceren zij PlanetProof. "PlanetProof is een nieuwe vereiste vanuit de Nederlandse retail en via deze module maken we het behalen van een PlanetProof certificaat een stuk efficiënter en gemakkelijker. Via de cloud kunnen de certificaten en documenten vervolgens worden gedeeld in de keten via ons platform AgriPlace Trade", vertelt Nick Hogervorst van AgriPlace.
 
In de cloud van AgriPlace kunnen telers de documentatie behorende bij certificering regelen en zich voorbereiden op de audit. Nick: "Omdat het hele proces is gedigitaliseerd kunnen telers veel tijd besparen. Niet van toepassing zijnde vragen worden er uitgefilterd en alle benodigde documenten voor certificering worden digitaal op één plek beheerd en worden gedeeld in de cloud van AgriPlace. Ook na het behalen van het certificaat biedt AgriPlace voordelen voor de keten. Maakt de afnemende partij ook gebruik van AgriPlace Trade dan kun je, als een document eenmaal is opgeladen, toegang geven aan al je afnemers die dat document in willen zien. Via zoek- en filterfuncties en de mogelijkheid om zelf labels aan documenten en leveranciers toe te voegen kun je vanuit een dashboard alle documenten en leveranciers beheren en de geldigheid van certificaten, kwaliteitsscores, residu-niveaus of andere zaken monitoren. Hiervoor is alleen een internetbrowser nodig.". Dit biedt veel voordelen ten opzichte van het verzenden van documenten per e-mail.
 
Bijeenkomst 'Best Practice' en demonstratie On the way to PlanetProof
Op dinsdag 3 juli 2018 organiseert GreenlinQdata, als implementatie partner van AgriPlace, een Best Practice bijeenkomst voor het gebruik van AgriPlace. Er wordt een demonstratie van On the way to PlanetProof gegeven en HZPC als gebruikersorganisatie deelt haar ervaring met GlobalGAP groepscertificering op AgriPlace. De bijeenkomst vindt plaats in het Hortiversum, Louis Pasteurlaan 6, te Zoetermeer, van 11:00 tot 14:00 uur. Aanmelden kan via agriplace@greenlinqdata.nl.
 
Telers die al lid zijn van AgriPlace kunnen direct gebruik maken van de On the way to PlanetProof module. Voor nieuwe deelnemers is er een gratis proefmaand, vervolgens is er een vaste afdracht aan AgriPlace van €200 per jaar.
 
Voor meer informatie
AgriPlace
Nick Hogervorst
Business Development
M: +31 (0) 623522043
T: +31 85 489 7333
www.agriplace.com
 

Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018