Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinees bedrijf wil meer handel met Nederland en Australië

"We hebben gewerkt aan de opbouw van plantages voor groenten van goede kwaliteit. De plantage in Shandong is voornamelijk gericht op uien, witte radijs, wortelen, kool en Chinese kool. De weersomstandigheden zijn goed. Zowel de aanplanting als de oogst verlopen ook prima. Het enige nadeel is dat de prijzen lager zijn dan in voorgaande jaren," zegt Zheng Yinghua from Zhonglian Agricultural Products Qingdao.



"De worteloogst begon dit jaar in mei. Het areaal is groter dan vorig jaar. Tijdens de oogst hebben ongedierte en ziektes er echter voor gezocht dat de opbrengst van de oogst laag was."


 

"Op dit moment exporteert ons bedrijf voornamelijk naar markten in de VS, Canada, Australië, Het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Japan en Korea. Het bedrijf is van plan om zijn samenwerking met Nederlandse importeurs en exporteurs uit te breiden. Op deze manier komt Chinese knoflook en gember van goede kwaliteit in Nederland terecht. Ook willen we Nederlandse producten zoals uien naar China halen. We willen graag in contact komen met Nederlandse bedrijven die in dezelfde sector werken."




"Gezien het toegenomen volume van de handel in groenten en fruit tussen China en Australië hebben we in Australië een afdeling opgezet. Deze afdeling is nu al drie jaar in ontwikkeling. Ondertussen hopen we dat Nederlandse importeurs zowel onze Chinese als Australische groenten in willen kopen. "




Zheng Yinghua
Zhonglian Agricultural Products Qingdao Co Ltd
Tel:+86 137 0899 9102 
Tel: +86 532 8506 2072 


Publicatiedatum: