Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Colruyt Group breidt toepassing van SmartWithFood-app verder uit

De app SmartWithFood, ongeveer 2 jaar geleden gelanceerd door Colruyt Group om klanten te helpen om op transparante manier informatie te verkrijgen over voedingsmiddelen, bevat vanaf nu ook informatie over de 14 wettelijke allergenen. Het betreft informatie over het al dan niet aanwezig zijn van gluten, schaaldieren, ei, vis, pinda, soja, melk, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet, lupine en weekdieren.

De app werd ontwikkeld door de dochteronderneming SmartwithFood van Colruyt Group. Gebruikers van de app kunnen de barcode van een product scannen, en zien dan in één oogopslag of het product tegemoetkomt aan de vereisten en voorkeuren van die specifieke persoon. De gebruiker vult eenmalig het eigen voedingsprofiel in, en eventueel ook de profielen van gezinsleden of vrienden. Vervolgens kunnen gebruikers in de app aanduiden of er rekening moet gehouden worden met intoleranties of met een vegetarische, veganistische of alcoholvrije levensstijl. Er kunnen meer dan 200 extra ingrediëntenvoorkeuren of eisen ingevoerd worden.


Publicatiedatum: