Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Openingswoord Annie Scheijer-Pierik

Voorbereidingen Aardappeldemodag in volle gang

Aanstaande woensdag 22 augustus wordt de Aardappeldemodag weer gehouden. De opbouw van het evenement is in volle gang en de schuren zijn omgetoverd tot beurshallen met stands en een plein voor de sponsoren. Maandag wordt het Holland Process Paviljoen en het mechanisatiepark ingericht. Dinsdag is het de beurt aan de standhouders om de binnenbeurs in te richten. 

Alle informatie voor de standhouders en bezoekers is te vinden op deze website. Bezoekers van het evenement hoeven zich niet in te schrijven en toegang en parkeren is gratis. De Aardappeldemodag begint om 10.00 en eindigt om 19.00. Klik hier voor het hele programma. Momenteel zijn er ruim dertig aanmeldingen voor het Jonge Boeren Programma, aanmelden kan nog steeds. 

Tijdens de opening zal EuroparlementariĆ«r Annie Schreijer-Pierik van het CDA spreken. Tijdens haar openingswoord zal ze spreken over de toenemende kansen voor de Nederlandse aardappel als vervanger voor dierlijke eiwitten. 

Het aantal standhouders heeft dit jaar weer een record gebroken. Al 159 bedrijven hebben zich aangemeld als standhouder of als deelnemer bij een demonstratie. De organisatie van de Aardappeldemodag ligt in de handen van NAO en WUR. 

Voor meer informatie:
Aardappeldemodag
Groeneweg 3
3273 LP Westmaas
+31(0)186 579 930
Publicatiedatum: