Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Integratie Emté-supermarkten binnen Coop is begonnen

Coop opent eerste omgebouwde Emté in Gilze

Coop is gestart met de integratie van de Emté-supermarkten die de supermarktorganisatie dit jaar overnam. Op dinsdag 18 september wordt de eerste winkel aan de formule toegevoegd. Coop Gilze opent dan haar deuren. Vervolgens gaat de integratie in hoog tempo door. Naar verwachting worden in 2018 al zeker 20 Emté-winkels toegevoegd aan de Coop-formule.
 


Maarten Ebben, directeur Winkeloperatie Coop: "Nederland kleurt steeds verder oranje. De komende maanden zetten we hierin een forse stap. Bijna elke week openen we twee nieuwe winkels. We zijn ontzettend trots op deze nieuwste Coop en heten onze nieuwe collega's van harte welkom. Samen maken we 't verschil in Gilze. En daarna in Ravenstein en de rest van Nederland."

Sterke groei
Afgelopen maand werd bekend dat Coop terugkijkt op een uitstekende eerste helft van 2018. De consumentenomzet van de supermarktorganisatie groeide in de eerste 26 weken van het jaar met 5,2%, de markt met 2,6% (bron: IRi). Autonome groei van Coop is de belangrijkste reden voor de goede resultaten. Met de integratie van de Emté-supermarkten binnen de organisatie, krijgt de omzetgroei dan ook opnieuw een stevige impuls.


Publicatiedatum: