Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Meerdere partijen hebben een overnamebod ingediend"

Curatoren naderen doorstart Mooy Logistics

De curatoren Martijn Vermeeren van Buren en Bas Ebels van UdinkSchepel zijn in gesprek met een aantal serieuze doorstartkandidaten en hebben goede hoop dat binnen enkele dagen met één van hen een doorstart van Mooy Logistics kan worden gerealiseerd. Meerdere partijen hebben een overnamebod ingediend, waarover komende dagen verder onderhandeld zal worden. Zolang de onderhandelingen lopen, doen de curatoren hierover geen inhoudelijke mededelingen.
 
Het bedrijf blijft gewoon open en klanten worden met de gebruikelijke service bediend. Dit is mogelijk dankzij een boedelkrediet van de bank en de constructieve medewerking van vrijwel alle betrokken klanten, leveranciers en transporteurs. Voor informatie kunnen klanten en leveranciers zich op reguliere wijze wenden tot hun aanspreekpunten binnen Mooy Logistics. Zij staan in direct contact met de curatoren die met hun team aanwezig zijn bij Mooy.
 
Publicatiedatum: