Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese knoflook uit de bewaring is op

"Het knoflookseizoen van Jinxiang in de provincie Shandong begint elk jaar rond juni en loopt af aan het begin van september. Het seizoen zit nu aan het einde van de bewaring. De knoflookteelt van Jinxiang is dit jaar met 20% toegenomen ten opzichte van vorig jaar. Dit komt met name door de uitbreiding van het areaal en de hogere opbrengst per hectare," zegt Kevin Li van Qingdao Sinonut International.


"De toegenomen opbrengst is de directe oorzaak voor de afname van de knoflookprijzen in dit seizoen. Het areaal is niet alleen in China, maar ook in de rest van de wereld toegenomen, zoals in Spanje en Braziliƫ. De reden voor deze uitbreidingen is de hoge winst die binnen deze sector een aantal jaren geleden werd behaald. Als wordt gekeken naar het aandeel van China binnen het totale wereldwijde areaal voor knoflook en naar de knoflookexport vanuit ons land, hebben veranderingen in de Chinese knoflookteelt een significante impact op de rest van de wereld."



"Onze knoflookplantages bevinden zich in Jinxiang. Sommige van onze plantages hebben al een GlobalGAP-certificaat. Ons knoflook wordt geƫxporteerd naar Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. Ondanks dat de concurrentie wereldwijd toeneemt, heb ik nog steeds vertrouwen in onze sterke punten. Ten eerste hebben we intern compleet toezicht op het gehele teeltproces. Daarmee is de kwaliteit van onze knoflook gegarandeerd. Ten tweede hebben we al langere tijd stabiele partnerschappen met grote supermarktketens als Carrefour, zodat we een gegarandeerd en stabiel omzetkanaal hebben."


"Naast knoflook exporteren we ook gember en diepgevroren AGF zoals onder andere wortelen, spinazie, aardbeien en gele perziken. De prijzen binnen de markt voor diepgevroren AGF schommelen minder. Ook is de vraag stabieler."


Qingdao Sinonut International is te vinden op de Asian Fruit and Vegetable Exhibition in Hong Kong bij hal 3c, stand M18E.

Mr. Kevin Li
Qingdao Sinonut International Ltd.
Website: www.sinonut.com
Phone: +86 532 6860 1891
Fax: +86 532 6860 1892
Email: info@sinonut.com
Publicatiedatum: